Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje klimt op wereldranglijst

ons oranjeZonder in actie te komen zijn de OranjeLeeuwinnen één plekje opgeschoven op de wereldranglijst van de FIFA. De ploeg van Arjan van der Laan passeerde China en bezet deze maand de twaalfde positie.

De Verenigde Staten (op 18 september de tegenstander van Oranje in een oefenduel) voert nog steeds de lijst aan, gevolgd door Duitsland en Frankrijk. Canada maakte na de bronzen plak op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een flinke sprong. De ploeg steeg van de tiende naar de vierde plaatst.

De wereldranglijst:
1. Verenigde Staten
2. Duitsland
3. Frankrijk
4. Canada
5. Engeland
6. Zweden
7. Australië
8. Japan
9. Noord-Korea
10. Brazilië
11. Noorwegen
12. Nederland

Het bericht Oranje klimt op wereldranglijst verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *