Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VIOD moet winnen van Be Quick’28 II

viod moet winnenRKHVV is de winnaar in groep 16, Klarenbeek heeft aan 1 punt genoeg tegen Eldenia II om ook door te gaan. Groep 17 is voor Jong PEC Zwolle, de winnaar tussen The Knickerbockers en FC Berghuizen zien we ook terug in de tweede ronde.

VIOD moet zaterdag winnen van Be Quick’28 II, anders is het uitgeschakeld, zeker mocht Hollandscheveld een punt pakken tegen Witkampers.

Spanning in groep 20, alle clubs maken nog een kans door te stoten. De Weide en De Zweef staan op 4 punten, ze spelen tegen elkaar, met een gelijkspel gaan beide door. De winnaar tussen Victoria Boys en Heerenveen hebben alleen hoop wanneer er een andere uitslag uit de bus rolt. VV Heerenveen is winnaar geworden in groep 21, de winnaar tussen Unicum en Annaparochie gaat ook door. In de laatste poule maken de vier clubs nog kans, Oranje Nassau (4 punten) ontvangt Be Quick’28 (3 punten) en Be Quick Dokkum ( 1 punt) speelt tegen ASC’62 (3 punten)

 

Het bericht VIOD moet winnen van Be Quick’28 II verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *