Duitse promovendus speelt graag tegen Nederlandse clubs

oefen ado zaterdasg

Borussia Mönchengladbach oefende zaterdag tegen ADO Den Haag en won met 3-0.

Na de 3-0 overwinning tegen CTO Amsterdam en de 4-0 eerder tegen Achilles’29 een mooi resultaat tegen de drie Nederlandse teams. In januari oefent de Duitse club met de Nederlandse speelsters Liv Aerts, Kelly Simons en Kelsey Geraedts wederom tegen ADO Den Haag, maar dan speelt ADO Den Haag thuis.

Op 21 oktober speelt Borussia om 6 uur thuis tegen PSV en op 14 januari in Eindhoven. Totaal oefende de clubs uit de Eredivisie 15 keer tegen clubs uit Duitsland en Belgie, drie keer won een Nederlandse club, twee keer werd het gelijk en 10 keer verloren de Nederlandse clubs.

Het bericht Duitse promovendus speelt graag tegen Nederlandse clubs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!