Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Kan het nog gekker?

mamaHier op de site stond een artikel over het schrappen van de dispensatieregeling voor speelsters van onder de 15 jaar, klik hier. Ook op de KNVB site is dit gepubliceerd. Groot was dan ook de verbazing dat een club uit Eindhoven gisterenmiddag een tegenstander troffen met een dispensatiespeelster van 14 jaar. De club kreeg zelfs de officiële papieren van de KNVB te zien. Toch weer een verandering ingevoerd?

Maar het kan nog gekker, bij een wedstrijd voor de beker in categorie A deden zaterdag twee moeders mee van speelsters die zelf moesten werken. De scheidsrechter vond het prima, de tegenstander ook. Er werd flink verloren, maar het was wel het gesprek van de dag, van de club mochten we niet de naam noemen, want de gevolgen en boete willen ze voorkomen.

Het bericht Kan het nog gekker? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *