Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meidenvoetbalschool Twente weer van start

foto schhol twente

Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan en ook de Meidenvoetbalschool Twente staat op het punt van beginnen. Op vrijdag 2 september staat de eerste activiteit van dit seizoen op het programma bij v.v. Rigtersbleek. Een week later starten ook de activiteiten bij de twee voetbalverenigingen SC Klarenbeek en Hardenberg ’85 waar de Meidenvoetbalschool Twente dit seizoen voor het eerst haar trainingen aan gaat bieden.

Joost du Gardijn: “In de afgelopen periode hebben we met alle trainers, en met de drie verenigingen, de trainingen voorbereid. Iedereen is erg enthousiast en we kijken ernaar uit om weer aan de slag te gaan op het veld met de enthousiaste meiden. Ik ben er trots op dat we nu ook de voetbalsters uit de regio Vechtdal en omgeving Klarenbeek de trainingen kunnen bieden die vorig seizoen een groot succes waren in Enschede. We verwachten de meiden al met al weer veel bij te kunnen brengen én leuke trainingen te kunnen bieden. Hopelijk mogen we op alle drie de locaties weer vele voetbalsters verwelkomen en samen met hen er leerzame en mooie vrijdagavonden van te maken!”

In Enschede wordt voor het tweede seizoen de Najaarsmodule aangeboden. Meiden in de leeftijd van zeven tot zestien jaar krijgen tijdens de module de mogelijkheid te trainen onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en –trainsters.  Deelneemsters krijgen gedurende de trainingen veel persoonlijke aandacht, doordat een trainer met maximaal vijf speelsters aan de slag gaat. De Najaarsmodule bestaat uit tien voetbaltrainingen waarbij de speelsters worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Tijdens de trainingen staat techniektraining voorop en hebben alle meiden ontzettend veel balcontacten, onder andere door de trainingen met de welbekende minisoccerbal. De manier voor de meiden om zich als voetbalster te ontwikkelen!

De afgelopen periode hebben speelsters uit onder andere Enschede, Almelo, Hengelo, Rijssen en Wierden zich aangemeld om deel te nemen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor enthousiaste en leergierige meiden die een extra voetbaltraining per week willen hebben om zichzelf te verbeteren als voetbalster.

Denice speelt bij Achilles ’12 is één van de deelneemsters aan de Najaarsmodule: “Ik heb mij aangemeld, omdat ik nog beter wil worden. Ik hou van voetbal en wil graag nog meer trucjes leren. Ik verwacht dat ik veel plezier ga beleven en dat ik nog meer leer! Ik heb er veel zin aan om te gaan beginnen!”

Om eens kennis te maken met de wijze waarop de Meidenvoetbalschool Twente haar trainingen aanbiedt, en hoe het is om met allemaal andere gemotiveerde meiden op het veld te staan, is het mogelijk om op vrijdag 2 september deel te nemen aan een Open Training. Op Facebook loopt op dit moment een actie waarom een compleet voetbalteam gratis deel kan nemen aan de Open Training bij SC Klarenbeek, v.v. Rigtersbleek of Hardenberg ’85 (www.facebook.com/meidenvoetbalschooltwente.nl).

Ga snel naar onze website om je aan te melden voor de Open Training of Najaarsmodule. Uiteraard is op onze site ook meer informatie te vinden over de Meidenvoetbalschool Twente en de twee nieuwe locaties waar we op vrijdag 9 september van start gaan.

Het bericht Meidenvoetbalschool Twente weer van start verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *