Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Rafaela Dijkstra gekozen tot beste VIOD speelster

dijk viodDe technische staf van VIOD koos enkele maanden geleden Rafaela Dijkstra unaniem tot de beste speelster van het seizoen. Dat dit nieuws nu pas bekend wordt gemaakt, heeft zo’n zijn reden. Het gonsde namelijk van geruchten dat de 18-jarige Damwâldster de jury met steekpenningen had omgekocht in de vorm van slagroomtaarten. Een speciaal hiervoor ingestelde commissie, o.l.v. leidster/rechercheur Henriëtte Talsma, kwam na een diepgravend onderzoek tot de conclusie dat er niks was gebeurd wat het daglicht niet kon verdragen. De prestigieuze prijs, bestaande uit een bokaal en een fiks geldbedrag, werd gisteravond tijdens een barbecue- verjaardagsfeestje bij de prijswinnares uitgereikt.

Rafaela Dijkstra begon als bankzitter aan het seizoen maar zou zich allengs profileren als de vaste rechtsback van VIOD VR1. De kleine ‘Pitbull’ uit Damwâld is niet alleen razendsnel en fysiek sterk maar beschikt ook nog over Braziliaans temperament. Het hoogtepunt was ongetwijfeld het behalen van de Nederlandse beachsoccer titel in Scheveningen. Daar onderscheidde zij zich van de rest door haar lichtvoetigheid. In dit prille seizoen laat Rafaela Dijkstra zien over meer dan alleen maar verdedigende kwaliteiten te beschikken. De nieuwe trainer, Freddy Bollegraaf, heeft namelijk haar aanvallende talenten ontdekt.

Het bericht Rafaela Dijkstra gekozen tot beste VIOD speelster verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *