Scorende Lieke Martens wint Zweedse beker

martens jFC Rosengard won de Zweedse beker door in de finale met 3-1 te winnen van FC Linköping. Lieke Martens scoorde het tweede doelpunt tegen de club van Renée Slegers. De finale werd in Malmö gespeeld. Beide clubs gaan nu de strijd aan voor de Zweedse titel na een zomerpauze van vijf weken.

In Duitsland begint volgende week de competitie, in de tweede Bundesliga begon de competitie gisteren, BV Cloppenburg, de club van Lysanne van der Wal en Nienke Olthof won met 2-1 van Meppen.

In Engeland ligt Manchester City (Tessel Middag) op koers voor het kampioenschap. Het won met 2-0 van Reading. Notts County – Arsenal werd 0-2, maar gen Nederlandse doelpunten. Arsenal loert op de tweede plaats wat recht geeft om volgend seizoen uit te mogen komen in de Champions League.

Het bericht Scorende Lieke Martens wint Zweedse beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!