Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bekerfinalist Beerse Boys al uitgeschakeld

logo beerse boysDe terugtrekkende clubs uit de zondag tweede klassen waren enorm. Ook meerdere uitslagen van vorige week zijn niet bekend op voetbal.nl. Slechts twee clubs uit de tweede klasse G gaat door naar de volgende ronde, dat zijn Nijnel/TVE Reclame en Rood Wit’62. Ook Beerse Boys, afgelopen seizoen naar finalist ligt eruit.

In de tweede klasse E gaan door: Buitenveldert VR 3, ’t Goy, SV Hillegom, en FC Medemblik. Afwachten is het voor De Blokkers, Kadoelen, VV Winkel en SV Overbos. Mochten er geen twee clubs van elke poule doorgaan dan zijn deze laatste vier clubs uitgeschakeld.

Clubs uit de tweede klasse F die naar de volgende ronde gaan zijn Antibarbari, Bernardus, Floreant, VV Bavel VR 2, SC ’t Zand VR 2, OJC, en Viola. Uit de tweede klassen H gaan door: DAW, DVC’26, FC Gelre VR 2, en Teisterbanders, drie clubs wachten nog af.

Het bericht Bekerfinalist Beerse Boys al uitgeschakeld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *