Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente favoriet voor nieuwe titel

tommy strootDe top vier in de topscorerslijst van afgelopen seizoen in de basis bij FC Twente, dan ben je favoriet voor het kampioenschap. Jill Roord, Ellen Jansen, Lineth Beerensteyn en Renate Jansen zullen er weer lustig op los gaan scoren. In de voorronde van de Champions League was de ploeg van Tommie Stroot oppermachtig, ook de oefencampagne verliep goed met vijf overwinningen.

De gestopte Maayke Heuver en de naar Bayern M√ľnchen vertrekkende Stefanie van der Gragt werd opgevangen door de komst van Maruschka Waldus, Eshley Bakker en Lineth Beerensteyn, bovendien komen er meerdere speelsters over van Jong FC Twente en het talent Anouk Borgman zal ook van zich laten horen.

Het bericht FC Twente favoriet voor nieuwe titel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *