Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meulensteen Academy start op 11 september

ditk

Op 11 september open training van de Meulensteen Meiden Academy; “de voetbalschool voor meiden”

Op zondag 11 september is er om 10.30u weer een open dag van de Meulensteen Meiden Academy op de velden van S.C. Groessen. Deze dag is voor alle meisjes van 8 tot en met 16 jaar gratis toegankelijk. De  training is speciaal gericht op meiden, waarbij alle facetten van het voetbal (techniek, tactiek, fysiek en mentaal) aan de orde komen volgens de visie van Rene Meulensteen. Om 9.00u is de open training voor jongens tot 14 jaar.

Rene Meulensteen en zijn voetbalvisie staan garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Zijn opleidingsmodellen waren dan ook de basis bij de grootste voetbalclub ter wereld; “Manchester United”!

Alle voetballers ( o.a. Ronaldo, Van Nistelrooy, Rooney) die door Rene zijn getraind zijn vol lof over zijn aanpak ‘To become a better and bigger player”

Het opleidingsmodel van Meulensteen zit zo goed in elkaar dat er voor iedere leeftijd, ieder niveau en iedere voetbalster stapsgewijs winst valt de behalen. Op deze manier maken de deelneemsters later bij hun eigen vereniging het verschil op de velden en onderscheiden ze zich van de rest.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kijkt u dan op de facebookpagina van de Meulensteen Meiden Academy of stuur een e-mail naar administratie@sportpartners.nl

www.sportpartners.nl

 

 

Het bericht Meulensteen Academy start op 11 september verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *