Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

PSV gaat aanhaken voor kampioenschap

neboja trainer via kimStap voor stap beter worden in de voorbereiding zei trainer Nebosja Vuckovic, resultaten zeggen weinig op weg naar weer een nieuw seizoen. Eindigen bij de beste vier clubs en dan de play-off wedstrijden toe slaan, het kan echt in Eindhoven. Het wordt het seizoen van Aniek Nouwen voorspellen we, wellicht ook de definitieve doorbraak van Vanessa Susanna.

Veel speelsters kloppen aan de deur voor Oranje, zij maken PSV elk seizoen sterker. Nadia Coolen, Michelle Hendriks, Jeslynn Kuipers, Sisca Folkertsma, Kim mourmans, Pleun Raaijmakers en nog wel meer speelsters willen en zullen de club mee laten doen om de prijzen.

Kirsten Koopmans zal zeker tien keer gaan scoren, Vanity Lewerissa komt nog terug van blessureleed, keepster Angela Christ is altijd een betrouwbare sluitpost gebleken, kortom, eerst de moeilijke uitwedstrijd tegen Heerenveen, daarna komen Ajax en FC Twente naar Eindhoven. Sterk beginnen en uitgroeien naar iets moois, iedereen snakt ernaar en het is absoluut mogelijk.

Het bericht PSV gaat aanhaken voor kampioenschap verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.