Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vanavond twee wedstrijden KNVB beker

sc 't Zand MB1Vanavond staan er twee wedstrijden op het programma om de KNVB beker. Het CTO Team uit Amsterdam ontvangt Fortuna Wormerveer, aanvang 19:30. Fortuna Wormerveer mag met acht doelpunten verschil verliezen, dan gaan ze alsnog door naar de volgende ronde, bij negen doelpunten verschil gaat DSS door, maar die kans is erg klein.

SC ’t Zand speelt thuis tegen Barendrecht, wint de club uit de topklasse gaan ze door samen met SC ’t Zand. Barenrecht speelt op 6 september nog thuis tegen Baronie. Woensdag staan er nog twee wedstrijden op het programma. Wat er met Heerenveense Boys – Victoria Boys gaat gebeuren is nog niet bekend, laatstgenoemde zag op de wedstrijddag af van de wedstrijd, het kon geen elftal op de been krijgen.

Het bericht Vanavond twee wedstrijden KNVB beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *