Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Veel clubs zaterdag 2e klassen uitgeschakeld

beker goedVeel clubs uit de zaterdag 2e klassen zijn uitgeschakeld. Om een goed beeld te krijgen publiceren we de clubs die in de competitie uitkomen, niet per district. In sommige districten gaat er maar een club door, in andere districten twee clubs.

Pas bij de volgende ronde, met de instroming van de clubs uit de eerste klassen komen we er uitgebreid op terug per district. In de twee de klasse A gaat door naar de tweede ronde: ARC, Blauw Geel’55, GJS, DTS Ede VR 2, SC ’t Gooi, Odysseus’91 VR 2 en Saestum VR 2, sommige clubs zijn nog in afwachting. Uit de tweede klasse B gaan sowieso door: Jodan Boys, DSVP, RCL VR 2, Oostkapelle, RVVH VR 2.

Uit de tweede klasse C gaan door: Genemuiden, Klarenbeek VR 2, en vrijwel zeker Bruchterveld. Afwachtende clubs zijn Berkum, OZC, SV Nieuwleusen en FC Wolvega, uitgeschakeld zijn AZSV, HZVV en Olde Veste’54. De tweede klasse D deed het goed in de beker, door naar de volgende ronde zijn Achilles 1894, ACV, Drenthina, Lycurgus, VV Winsum, VIOD VR 2 en St Eenrum/Kloosterburen, terwijl TKB VR 2 en SV Bedum nog afwachten of er twee clubs doorgaan naar ronde twee.

Het bericht Veel clubs zaterdag 2e klassen uitgeschakeld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *