Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Achilles’29: niks moet, alles mag

judith achillesCoach Judith Thijssen liet in de media weten dat ze niks kan met uitslagen in de voorbereiding. Het gaat om het groepsproces, het beter worden en om er een elftal van te maken. Dat kost tijd die de club ook krijgt. Iedereen in het land is blij met de komst van Achilles’29.

De club gaat vast en zeker punten pakken. Stappen maken, je zag het al terug tijdens de oefenwedstrijden, RVVH en DTS Ede werden verslagen, vooral tegen DTS Ede was het aanvallend zeer goed met zes gescoorde doelpunten.

Daarvoor moeten met name Annet van Hout en Bonita Theunissen gaan zorgen. Achilles’29 begon al vroeg met de voorbereiding in twee stappen, nu gaat het echt beginnen voor de club met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De club zal op de laatste plaats eindigen lees je hier en daar, maar wat geeft dat, leren, genieten en de vrouwen omhoog helpen. Groesbeek is er klaar voor.

Het bericht Achilles’29: niks moet, alles mag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *