Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Paola van der Veen wint twee keer in de USA

paola amerikaEven weer een update over de Nederlandse speelsters die in Amerika studeren en voetballen.

Paola van der Veen (foto) (Utah) won twee keer met 3-0 van San Diego en Utah State. Paola begon beide keren in de basis en heeft inmiddels 264 wedstrijdminuten gemaakt waarin ze tien keer een shot kon lossen. Succesvol waren die nog niet.

De twee wedstrijden van Diantha Lai (Central Connecticut) gingen helaas verloren. Tegen Vermont werd het 0-2 en tegen New Hampshire 3-0. Diantha kwam in 3 van de 4 wedstrijden dit seizoen als invalster in actie.

Sterre Harsveld van der Veen (Mercer) heeft ook haar eerste minuten gemaakt. In 2 van de 4 wedstrijden kwam ze in totaal 53 binnen de lijnen waarin ze 1x op goal schoot. Mercer verloor van Kennesaw State (2-4) en Tennessee Tech University (0-3)

Aisa Ribbens (Southern Mississippi) won van zowel Arkansas State (1-0), ULM (1-0) als Lafayette (2-1). Aisa kwam in de eerste van deze drie wedstrijden als invalster in het veld.

Shania van Nuland (Niagara) won met 1-0 van Robert Morris en verloor van Cleveland State met 2-0. Een knotsgekke stormwedstrijd die door diverse onweersonderbrekingen 4,5 uur duurde. Shania speelde inmiddels alle 380 minuten en heeft een savegemiddelde van 812

Jessica Jurg (Hartford) speelde maar 1 wedstrijd deze week. Die werd gewonnen met 4-0 van Delaware State. Jessica speelde de volle 270 minuten en heeft na deze shutout een savegemiddelde van .800

Iris Achterhof (Old Dominion) verloor twee keer. Tegen VCU van Ingrid Brouwer werd het 1-2 en tegen Virginia werd het 0-4. Iris speelde beide wedstrijden maar heeft dit seizoen het net nog niet weten te vinden.

Ingrid Brouwer (Virginia Commonwealth) won dus van Old Dominion. Van Arkansa werd met 2-1 verloren. Ingrid begon twee van de drie wedstrijden in de basis en viel in de andere in.

Division II

Rimke Eurling: (Minot University) won met 3-0 van NAIA University of Jamestown.

Het team van Laura van Steveninck (Wilmington University) speelde nog niet.

Van Marieke Kramer (Charleston) hebben de gegevens ons nog niet bereikt.

NAIA

Upike van Bibian Borst haalde uit. Het won haar eerste wedstrijd met liefst 8-0 van Hiwassee. Bibian zelf kwam niet in actie.

Yvonne Ploeg (Wilson) heeft inmiddels drie wedstrijd gespeeld. Er werd met 3-1 gewonnen van Mount Vernon Nazarene en Vanguard (2-1) en verloren van William Carey (0-4). Yvonne startte twee van de drie wedstrijden in de basis en was dit seizoen de eerste Nederlandse die een doelpunt maakte in de USA.

 

Het bericht Paola van der Veen wint twee keer in de USA verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *