Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RVVH kijkt uit naar komst Ter Leede

ontvangt rvvh

Een nieuw seizoen in de topklasse, vier debutanten al kwam RVVH al eerder uit op het hoogste amateurniveau. kandidaten voor de titel? Geen zinnig woord over te zeggen, normaal gesproken DTS Ede, Ter Leede, Buitenveldert en Saestum. Maar wat gaan de talenten van ADO Den Haag en Telstar doen, Jong ADO Den Haag maakte indruk in de oefencampagne. De KNVB bekerwedstrijden zijn nagenoeg achter de rug, kan je daar al conclusies uit trekken? Zaterdag gaan we het weer beleven met de tussenstanden hier op de site van alle wedstrijden.

13:00 Saestum – SC Woezik
14:00 RVVH – Ter Leede
14:30 Jong Telstar – Wartburgia
15:00 DTS Ede – Barendrecht
16:30 Buitenveldert – RKHVV
17:15 Eldenia – Jong ADO Den Haag

Het bericht RVVH kijkt uit naar komst Ter Leede verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *