Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sanne Brand mist start met SteDoCo vrouwen

sanne brand leukZaterdag speelde de vrouwen van SteDoCo thuis tegen het vrouwen 2 van Barendrecht. Het was warm maar dat mag geen excuus zijn voor de dramatische vertoning die de vrouwen op de mat lieten zien.

Trainster Irma de Witte liet de vrouwen tijdens de rust nadenken over het vertoonde spel. Daarbij kwam nog een mededeling iedereen heel houden, zelfs dat lukte zaterdag niet. Na een botsing in de eigen 16 meter kwam aanvoerster Sanne Brand ten val. Meteen was duidelijk dat het niet goed was. Met veel pijn verliet Sanne het veld om richting het ziekenhuis te gaan. Daar werd duidelijk dat Sanne op meerdere plaatsen haar pols had gebroken. Onze steunpilaar zal daardoor minimaal 6 weken niet binnen de lijnen te zien zijn.

Het bericht Sanne Brand mist start met SteDoCo vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.