Vechtersmentaliteit inzet voor vrouwen Heerenveen

trainer heerenveenOp Sportpark Skoatterwâld ontvangt Heerenveen de vrouwen van PSV. Gelijk sterk beginnen, mouwen opstropen en knokken voor elke meter. Met inzet en passie spelen, Heerenveen kan de jacht openen op de vierde plaats dat geeft geeft om play-off wedstrijden te spelen voor de titel.

Te hoog gegrepen natuurlijk maar niets is onmogelijk met de nieuwe speelsters zoals Laura Strik, Kim van Velzen, Jassina Blom, Fleur Kokhuis en de twee nieuwe keepsters Roxanne Barker en Alissa Visch. Trainer Jan Schulting maakt ook zijn debuut in de Eredivisie. De club speelde het minst aantal oefenwedstrijden van de Eredivisie, maar dat zegt niks over de kracht van het team, dat zullen ze vrijdag laten zien tegen PSV.

Het bericht Vechtersmentaliteit inzet voor vrouwen Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!