PEC Zwolle kan en wil seizoen sterk beginnen

CARINDe twee vrouwelijke trainers uit de Eredivisie vrijdag tegenover elkaar, Carin Bakhuis bij PEC Zwollen en Judith Thijsen bij Achilles’29. In de voorbereiding oefende PEC Zwolle tegen Buitenveldert en DTS Ede, vooral tegen DTS Ede liep de machine goed (7-1 winst)

De 5-0 nederlaag tegen SGS Essen is geen schande, hoort erbij. Belangrijk voor de Zwolse club is de eerste wedstrijd tegen Achilles’29, winst geeft zelfvertrouwen voor de weken daarna.

De eerste vijf speelronde staan naast Achilles’29, ADO Den Haag, Heerenveen en Telstar op het programma, een goede serie neerzetten ligt de basis voor een mooi seizoen met veel scorende speelsters zoals Judith Frijlink en Esmee de Graaf Rebecca Doejaaren. De selectie kent zes nieuwe speelsters, Lydia Borg, Pascalle Tang (van sc Heerenveen), Maxime Bennink, Moon Pondes, Joos van Os (van FC Twente) en Angenita Lemstra (Be Quick ’28).

Het bericht PEC Zwolle kan en wil seizoen sterk beginnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!