SC Woezik met ruime overwinning naar 2e ronde

knvb bekerlogoSC Woezik heeft gisteren de 2e ronde bereikt om de KNVB beker. Someren werd verslagen met 5-0 door drie doelpunten van Cynthia Hartendorf, Guusje Arts en Ismay van der Mark. SSS’18 ging in deze poule 14 al eerder verrassend door. In groep 19 won VIOD met 2-3 van Witkampers en gaat ook door. Er moeten nog drie wedstrijden worden gespeeld. Er zijn bijna 600 doelpunten gescoord in de poulefase, vier clubs kregen geen elftal op de been en kwamen niet opdagen.

Het bericht SC Woezik met ruime overwinning naar 2e ronde verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!