Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vernieuwd Telstar heeft er zin in

dijksTelstar gaat verassen, een prima voorbereiding is achter de rug met Lotte Hopman die in elke wedstrijd wist te scoren. Veel nieuwe speelsters zoals Alex Baarda, Nicolle Martens, Caroline Verleg, Robin Zijlma, en Franca van de Kuilen. Don Koehorst gaat coach Gideon Dijks assisteren, een mooi koppel om wellicht de aanval te openen op de vierde plaats voor de play-off wedstrijden voor het kampioenschap.

Dat kan bijna niet, maar het wordt een beter seizoen dan afgelopen seizoen toen het ook de meeste tegendoelpunten kreeg, dat gaat nu niet gebeuren voorspellen we. Scorend vermogen genoeg met Babiche Roof, Linda Bakker, Lotte Hopman, Suzanne Admiraal en Katja Snoeijs. Anna Ursem wordt de sensatie van Telstar/Velsen, zij is een van de grootste talenten van Nederland, let op haar. Telstar opent vrijdag thuis het nieuwe seizoen tegen ADO Den Haag, kom dat zien.

Het bericht Vernieuwd Telstar heeft er zin in verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *