Zaalvoetbal begint vrijdag met Super Cup

zaalvoetbal finaleDe vrouwenteams van vv Pernis en Os Lusitanos strijden vrijdag 2 september om de Supercup zaalvoetbal. De wedstrijd tussen de landskampioen en de bekerwinnaar begint om 20.30 uur in de Groenoordhal in Schiedam.

De afgelopen twee jaar streden beide teams ook al om de eerste prijs van het seizoen. Vorig jaar ging Os Lusitanos met de Supercup aan de haal, destijds werd het na verlenging 2-1 voor de ploeg uit Amsterdam. Huldigingen zijn er voor Michelle Playfair van Zuidoost United, zij werd vorig jaar topscorer van de Eredivisie met 42 doelpunten en wordt hiervoor onderscheiden. Linda Bos (Os Lusitanos) en Sharon van Zadelhoff (vv Pernis) zijn door de coaches van de Eredivisie vrouwen gekozen tot respectievelijk beste speelster en beste trainer van afgelopen seizoen.

Het bericht Zaalvoetbal begint vrijdag met Super Cup verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!