Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Het nieuwe seizoen gaat beginnen

vvnl nieuwsEen rustige dag met geen nieuws voor op de site, je hebt er wel eens zo’n dag bij. De competities gaan beginnen, vanavond trappen we af met de vier wedstrijden in de Eredivisie. Uiteraard weer de tussenstanden, ook zaterdag van de zes wedstrijden in de topklasse. We hopen alle ruststanden te kunnen publiceren van de vier landelijke klassen, en hopen dat iemand gaat kijken bij de thuiswedstrijd van The Knickerbockers zodat we ook daarvan een ruststand kunnen melden.

Alle gescoorde doelpunten komen vanaf maandag weer op de site, de topscorers van de 8 competities worden altijd massaal gelezen. Wij wensen de clubs een mooi seizoen en we doen er alles aan om deze site weer van veel informatie te voorzien.

Het bericht Het nieuwe seizoen gaat beginnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.