Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Derde vrouwenteam bij FC Trias

Dat het vrouwen (vooral het meiden) voetbal steeds populairder wordt, is goed merkbaar bij FC Trias. De club kent al jaren een groot aantal meisjesteams, maar ook bij de senioren zet de groei door. Voor de competitie, die binnenkort van start gaat, zijn zelfs drie vrouwenteams ingeschreven.

Het eerste vrouwenteam komt, na promotie via de nacompetitie, uit in de tweede klasse. Het jeugdige team van trainer Henk Becks is dit nieuwe seizoen al begonnen met een aantal overwinningen in de bekercompetitie. In de reguliere competitie komen de tegenstanders met name uit de regio’s Arnhem/Nijmegen en Twente.

Het tweede vrouwenteam, een mix van jeugdige en ervaren speelsters, speelt in de vierde klasse en het derde vrouwenteam in de vijfde klasse. Daarnaast kent FC Trias een groep recreanten. Zij trainen een keer per week en gaan deelnemen aan de vrijdagavondcompetitie. Dit betekent dat ze niet wekelijks een wedstrijd spelen maar één keer per maand.

Meisjes en vrouwen die belangstelling hebben om een keer vrijblijvend mee te trainen en/of meer informatie willen, kunnen zich melden bij Henk Korten, coördinator Vrouwen, tel.06-51495946 of via e-mail henkkorten@planet.nl

foto: achterhoeknieuws

Het bericht Derde vrouwenteam bij FC Trias verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.