Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

JVOZ U15-3M weet er 8 te maken tegen MOC ’17

Vandaag begon de competitie voor de meiden van JVOZ U15-3M, dus voor het echie, en we moesten spelen tegen MOC’17 U15-2 in Bergen op Zoom.

De eerste echte test voor de meiden in de Eerste Klasse jongenscompetitie.

Na het beginsignaal gingen we er bovenop en na 2 minuten was het al weer raak: 0-1.

Een uitstekende pass van Laura Vierhout op Angela Versluis zorgde ervoor dat Angela vanaf 16 meter de bal in de kruising kon jagen. Dat was meteen een signaal dat JVOZ niet met zich zal laten sollen. Twee minuten later was het weer Angela die na een pass van Lieve van Vliet wederom de doelman verschalkte: 0-2.
In de 9e minuut kogelde Lieve de bal in het doel voor de 0-3 nadat een inzet van Laura nog werd gekeerd door de keeper van MOC. Na 15 minuten kwam MOC nog even terug tot 1-3 nadat we niet goed reageerden op vermeend buitenspel en het spel gewoon door ging. Op dat moment had Esther van Belzen met een aantal schitterende reddingen meer tegengoals voorkomen. Één minuut voor het rustsignaal scoorde Wynonna Lord na uitstekend doorgaan de 1-4. Even daarvoor werd ze met een gestrekt been die boven op haar enkel belandde nog gevloerd in de 16, maar kreeg geen penalty.

Na rust pakte JVOZ het uitstekend op en in de 44e minuut scoorde Manon uit een corner van Wynonna de 1-5 met een rake knal waarna MOC de 2-5 scoorde. Vanaf dat moment is MOC niet meer in de buurt van ons doel geweest en had Anouk van der Klooster, die de 2e helft op doel stond, helemaal niets te doen, en dat is een megacompliment aan de meiden. In deze 2e helft scoorde Alessia Mieras na een uitstekende assist van Julia Biesen de 2-6, scoorde Laura ook nog een schitterende goal en was het slotakkoord weer van Alessia na een voorzet van Sophie Fijneman.

We moeten wel blijven waken voor te hoog gespannen verwachtingen, want we hebben de laatste tijd nogal huis gehouden. Op naar dinsdag wanneer de bekerwedstrijd tegen Steenbergen U15-1 op het programma staat.

Het bericht JVOZ U15-3M weet er 8 te maken tegen MOC ’17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JVOZ U15-3M weet er 8 te maken tegen MOC ’17

Vandaag begon de competitie voor de meiden van JVOZ U15-3M, dus voor het echie, en we moesten spelen tegen MOC’17 U15-2 in Bergen op Zoom.

De eerste echte test voor de meiden in de Eerste Klasse jongenscompetitie.

Na het beginsignaal gingen we er bovenop en na 2 minuten was het al weer raak: 0-1.

Een uitstekende pass van Laura Vierhout op Angela Versluis zorgde ervoor dat Angela vanaf 16 meter de bal in de kruising kon jagen. Dat was meteen een signaal dat JVOZ niet met zich zal laten sollen. Twee minuten later was het weer Angela die na een pass van Lieve van Vliet wederom de doelman verschalkte: 0-2.
In de 9e minuut kogelde Lieve de bal in het doel voor de 0-3 nadat een inzet van Laura nog werd gekeerd door de keeper van MOC. Na 15 minuten kwam MOC nog even terug tot 1-3 nadat we niet goed reageerden op vermeend buitenspel en het spel gewoon door ging. Op dat moment had Esther van Belzen met een aantal schitterende reddingen meer tegengoals voorkomen. Één minuut voor het rustsignaal scoorde Wynonna Lord na uitstekend doorgaan de 1-4. Even daarvoor werd ze met een gestrekt been die boven op haar enkel belandde nog gevloerd in de 16, maar kreeg geen penalty.

Na rust pakte JVOZ het uitstekend op en in de 44e minuut scoorde Manon uit een corner van Wynonna de 1-5 met een rake knal waarna MOC de 2-5 scoorde. Vanaf dat moment is MOC niet meer in de buurt van ons doel geweest en had Anouk van der Klooster, die de 2e helft op doel stond, helemaal niets te doen, en dat is een megacompliment aan de meiden. In deze 2e helft scoorde Alessia Mieras na een uitstekende assist van Julia Biesen de 2-6, scoorde Laura ook nog een schitterende goal en was het slotakkoord weer van Alessia na een voorzet van Sophie Fijneman.

We moeten wel blijven waken voor te hoog gespannen verwachtingen, want we hebben de laatste tijd nogal huis gehouden. Op naar dinsdag wanneer de bekerwedstrijd tegen Steenbergen U15-1 op het programma staat.

Het bericht JVOZ U15-3M weet er 8 te maken tegen MOC ’17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *