Super Cup voor VV Pernis

vetlapDe zaalvoetbalsters van vv Pernis hebben vrijdag de Supercup gewonnen. En hoe. De landskampioen bood bekerwinnaar Os Lusitanos geen enkele kans: 6-0.

Het is de klassieker in het vrouwen zaalvoetbal: vv Pernis – Os Lusitanos. Al jaren domineren beide teams de Eredivisie waarbij Os Lusitanos meestal de bovenliggende partij was en met de prijzen aan de haal ging. Zo won de ploeg uit Amsterdam de Supercup-editie van vorig jaar nog met 2-1 na verlenging. Bekijk hier de beelden.

Aan die hegemonie is nu een eind gekomen. vv Pernis pakte afgelopen seizoen al de landstitel en liet de bekerwinnaar vrijdagavond – notabene in de eigen Sporthal Aristos – alles hoeken van de zaal zien. Na een 2-0 ruststand stond er na afloop 6-0 op het scorebord.

Bij vv Pernis debuteerde Priscilla de Vos met twee doelpunten en twee assists. De overige treffers kwamen op naam van: Jennifer Oliviera, Francisca Schols, Milenca van Ee en aanvoerder Suzanne Bakker.

Het bericht Super Cup voor VV Pernis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Super Cup voor VV Pernis

vetlapDe zaalvoetbalsters van vv Pernis hebben vrijdag de Supercup gewonnen. En hoe. De landskampioen bood bekerwinnaar Os Lusitanos geen enkele kans: 6-0.

Het is de klassieker in het vrouwen zaalvoetbal: vv Pernis – Os Lusitanos. Al jaren domineren beide teams de Eredivisie waarbij Os Lusitanos meestal de bovenliggende partij was en met de prijzen aan de haal ging. Zo won de ploeg uit Amsterdam de Supercup-editie van vorig jaar nog met 2-1 na verlenging. Bekijk hier de beelden.

Aan die hegemonie is nu een eind gekomen. vv Pernis pakte afgelopen seizoen al de landstitel en liet de bekerwinnaar vrijdagavond – notabene in de eigen Sporthal Aristos – alles hoeken van de zaal zien. Na een 2-0 ruststand stond er na afloop 6-0 op het scorebord.

Bij vv Pernis debuteerde Priscilla de Vos met twee doelpunten en twee assists. De overige treffers kwamen op naam van: Jennifer Oliviera, Francisca Schols, Milenca van Ee en aanvoerder Suzanne Bakker.

Het bericht Super Cup voor VV Pernis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!