Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Alleen Jackie Groenen blij op 1e speeldag Duitsland

jack 5Alleen Jackie Groenen kon met haar club FFC Frankfurt terugdenken aan een mooie voetbaldag. Zij en haar elftal wonnen met 8-0 van Borrusia M√∂nchenglabach dat de geblesseerde Liv Aerts nog moet missen. Bayern M√ľnchen kwam niet verder dan 1-1 tegen Freiburg, Vivianne Miedema werd gewisseld een kwartier voor tijd.

Stefanie van der Gragt was nog geblesseerd. Claudia van den Heiligenberg kwam helemaal niet in actie voor haar club USV Jena dat wel won met 0-2 bij Leverkusen. SGS Essen won met 0-3 bij Duisburg, Wolfsburg kon niet scoren bij SC Sand (0-0) op de eerste speeldag in de Duitse Bundesliga.

Het bericht Alleen Jackie Groenen blij op 1e speeldag Duitsland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *