Alleen Jackie Groenen blij op 1e speeldag Duitsland

jack 5Alleen Jackie Groenen kon met haar club FFC Frankfurt terugdenken aan een mooie voetbaldag. Zij en haar elftal wonnen met 8-0 van Borrusia Mönchenglabach dat de geblesseerde Liv Aerts nog moet missen. Bayern München kwam niet verder dan 1-1 tegen Freiburg, Vivianne Miedema werd gewisseld een kwartier voor tijd.

Stefanie van der Gragt was nog geblesseerd. Claudia van den Heiligenberg kwam helemaal niet in actie voor haar club USV Jena dat wel won met 0-2 bij Leverkusen. SGS Essen won met 0-3 bij Duisburg, Wolfsburg kon niet scoren bij SC Sand (0-0) op de eerste speeldag in de Duitse Bundesliga.

Het bericht Alleen Jackie Groenen blij op 1e speeldag Duitsland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!