Veel doelpunten in de zaterdag 2e klassen

tweede klasseIn de zaterdag 2e klassen vielen 97 doelpunten verdeeld over de vier klassen. In de tweede klasse A haalde Delta Sports’95 uit tegen GJC en is hier op doelsaldo de eerste koploper, zie hier.

In de 2e klasse B won RCL VR 2 met 6-1 van Barendrecht VR 3. LYRA, Oostkapelle, VV Brielle en RKAVV begonnen ook met winst, zie hier de eerste stand. In de tweede klasse C , zie stand, won Berkum met 5-1 van SVZW, ook veel doelpunten bij Olde Veste’54 tegen Juliana’32 (5-3). Drenthina haalde uit in de tweede klasse D, 1-5 tegen SV Bedum. De stadsderby in Groningen tussen Groen Geel en Lycurgus werd 4-2, zie hier de eerste stand.

Het bericht Veel doelpunten in de zaterdag 2e klassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!