Verrassende uitslagen in de 2e klasse zondag

actie sdoucIn de 2e klasse E won SV Hillegom met 1-0 van Kadoelen, VV Winkel hield “t Goy op 2-2. Debutant FC Medemblik won met 6-1 van De Meern, De Blokkers won ook met ruime cijfers, zie hier de stand. In de tweede F won debutant VV Gilze met liefst 7-1 van SV Charlois, ook een debutant. DUNO klopte Bernardus met 3-1. Bekijk hier de eerste stand.

In de 2e klasse G een mooie zege voor OJC VR 2 en een knappe overwinning voor Nijnsel dat SVC 2000 met 1-3 versloeg. Zie hier de stand. In de tweede klasse H won debutant SV Orion verrassend met 4-0 van SC Westervoort. DAW – SDOUC werd 1-2 en Blauw Wit – FC Trias 4-6, doelpunten genoeg, bekijk hier de eerste stand.

Het bericht Verrassende uitslagen in de 2e klasse zondag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!