Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Verrassende uitslagen in de 2e klasse zondag

actie sdoucIn de 2e klasse E won SV Hillegom met 1-0 van Kadoelen, VV Winkel hield “t Goy op 2-2. Debutant FC Medemblik won met 6-1 van De Meern, De Blokkers won ook met ruime cijfers, zie hier de stand. In de tweede F won debutant VV Gilze met liefst 7-1 van SV Charlois, ook een debutant. DUNO klopte Bernardus met 3-1. Bekijk hier de eerste stand.

In de 2e klasse G een mooie zege voor OJC VR 2 en een knappe overwinning voor Nijnsel dat SVC 2000 met 1-3 versloeg. Zie hier de stand. In de tweede klasse H won debutant SV Orion verrassend met 4-0 van SC Westervoort. DAW – SDOUC werd 1-2 en Blauw Wit – FC Trias 4-6, doelpunten genoeg, bekijk hier de eerste stand.

Het bericht Verrassende uitslagen in de 2e klasse zondag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *