Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Waarschuwing KNVB voor voetbalclubs

DESTOA-junioren en senioren die geboren zijn in het jaar 1998 of later, mogen zonder spelregelbewijs niet spelen. Uit coulanceoverwegingen gaat de KNVB niet meteen over tot het opleggen van sancties, maar we willen je er wel op wijzen dat na 7 keer meespelen zonder spelregelbewijs aangifte bij de tuchtcommissie zal worden gedaan. Mogelijk volgt er dan een zware sanctie.

De richtlijn hiervoor is: een boete van € 200 voor de vereniging en 4 wedstrijden uitsluiting, waarvan 2 voorwaardelijk, voor de speelster. Klik hier voor meer informatie over het spelregelbewijs. Voor vragen kunt u contact opnemen met spelregelbewijs@knvb.nl.

Clubs die zich er niet aan houden kregen afgelopen weekend een automatische mail van de KNVB om actie te ondernemen wanneer zij zich niet houden aan de regel.

Het bericht Waarschuwing KNVB voor voetbalclubs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *