Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ADO Den Haag speelsters in trek bij Oranje Onder 19

logo ado den haaglogo knvb goedKNVB-coach Jessica Torny heeft twee speelsters van ADO Den Haag Vrouwen geselecteerd voor het nationale elftal voor speelsters onder 19 jaar. Nadine Noordam en Mijke Roelfsema zullen 12 en 13 september deelnemen aan de eerste selectieactiviteit van het seizoen. Deze tweedaagse trainingsstage wordt afgesloten met een oefeninterland tegen Italië. Deze oefenwedstrijd vindt plaats op dinsdag 13 september om 19.00 uur, te Weesp (Sportpark Papelaan, Papelaan 153 Weesp).

Vanuit Jong ADO Den Haag Vrouwen zijn Jaimy Ravensbergen, Chasity Grant, Holly Kampers en Julia Kagie uitgenodigd voor twee selectieactiviteiten van de KNVB voor meiden onder 16 jaar (dinsdag 13 september en  woensdag 5 oktober). Na deze selectieactiviteiten wordt er gekeken welke speelsters doorstromen naar de volgende activiteit. De complete selectie volgt spoedig.

Het bericht ADO Den Haag speelsters in trek bij Oranje Onder 19 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.