Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Hoeveel verdient een trainer-coach in het vrouwenvoetbal?

Het Nederlands voetbal landschap telt duizenden clubs en tienduizenden jeugdtrainers die wekelijks zoniet dagelijks hun kennis en kunde overbrengen op nog meer voetballers. Het merendeel van deze trainers doet dit op vrijwillige basis. Er is ook een grote groep trainers actief die een vergoeding voor hun diensten krijgen.

De vergoedingen die ‘amateurtrainers’ krijgen verschilt echter enorm. Sportadviesbureau NMC Bright onderzocht dat er grote verschillen aanwezig zijn. De hoogte van de vergoedingen zijn afhankelijk van de provincie waar je actief bent, welk diploma je hebt, in welke klasse je actief bent, of je een jeugd of een seniorenelftal traint en of je een vrouwen of een mannen selectie onder je hoede hebt.

Lees hier het hele artikel met meer over het vrouwenvoetbal!

Het bericht Hoeveel verdient een trainer-coach in het vrouwenvoetbal? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *