Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Romy Scherpenzeel is goed bezig

romy girlsromy gaafIn samenspraak met FC ’s-Gravenzande biedt Voetbalschool Westland (VSW) vanaf 09 september 2016 speciale techniektrainingen aan voor de GIRLS uit het hele Westland bij FC ’s-Gravenzande.

In samenwerking met oud-prof Romy Scherpenzeel bieden we op vrijdagen girls een extra mogelijkheid om te trainen onder goede begeleiding.

Hoe werkt het?

Via deze link kunnen de meiden zich aanmelden voor techniektraining bij VSW GIRLS. Onder uitstekende begeleiding krijg je in een klein gezelschap de mogelijkheid om met plezier je techniek te verbeteren. De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag/avond.

Het bericht Romy Scherpenzeel is goed bezig verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *