Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sjoukje Bouma (TKB) goud waard met vier doelpunten

sjoukje tkbmoorenThe Knickerbockers was zaterdag goed op dreef door met 8-0 te winnen van De Weide. Sjoukje Bouma (links) scoorde liefst vier keer en staat direct bovenaan in de lijst gevolgd door Susanne Morren (rechts) van Be Quick’28 VR 2 die drie keer het net vond. Femke Reitsma van St Annaparochie maakte er twee in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen ONS Sneek, een prima start voor de promovendus in de Friese derby. Vijftien speelsters staan op een doelpunt, zie hier de eerste stand.

Het bericht Sjoukje Bouma (TKB) goud waard met vier doelpunten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *