Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vijf speelsters goed voor 2 doelpunten in de 1e klasse A

nadine kooij goedMeerdere speelsters wisten zaterdag in de eerste klasse A twee keer te scoren. Nadine Kooij (foto) deed dat toen ze mocht invallen en haar club Barendrecht VR 2 de drie punten schonk.

Aaike Verschoor van Reiger Boys, Claudia Owel (FC Rijnvogels), Celine Schot van CVV Berkel en Samantha Versteeg van promovendus Unicum waren direct al goed bezig. Odysseus’91, IJFC en Wartburgia VR 2 vonden niet het doel, deze clubs hopen daar zaterdag mee te beginnen. De eerste lijst is bijgewerkt, zie hier de namen.

 

Het bericht Vijf speelsters goed voor 2 doelpunten in de 1e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *