Vijf speelsters goed voor 2 doelpunten in de 1e klasse A

nadine kooij goedMeerdere speelsters wisten zaterdag in de eerste klasse A twee keer te scoren. Nadine Kooij (foto) deed dat toen ze mocht invallen en haar club Barendrecht VR 2 de drie punten schonk.

Aaike Verschoor van Reiger Boys, Claudia Owel (FC Rijnvogels), Celine Schot van CVV Berkel en Samantha Versteeg van promovendus Unicum waren direct al goed bezig. Odysseus’91, IJFC en Wartburgia VR 2 vonden niet het doel, deze clubs hopen daar zaterdag mee te beginnen. De eerste lijst is bijgewerkt, zie hier de namen.

 

Het bericht Vijf speelsters goed voor 2 doelpunten in de 1e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!