Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrijdag bekervoetbal in de zaal

binnenLadies Night vrijdagavond 9 september in Drachten: DFT2 en DFT3 spelen vrijdagavond voor de Landelijke KNVB beker respectievelijk tegen eredivisionisten Pro Futsal Club VR1 (Apeldoorn) en Drs.Vijfje VR1 (Groningen).

Er wordt gespeeld volgens de eredivisie regels. Dat betekend 2×20 min zuivere speeltijd, bij de 6e overtreding een 10mtr trap (geen 2minuten tijdstraf bij geel) en bij gelijk spel na de zuivere speeltijd zullen er penalty‚Äôs genomen moeten worden.

DFT1 speelt deze avond ook voor de Landelijke KNVB beker, maar die spelen uit in de Achterhoek tegen FC Gelre in Wehl.

Het bericht Vrijdag bekervoetbal in de zaal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *