Acht trainingen bij Feyenoord Soccer Schools

feyenoord schoolFeyenoord Soccer Schools start op woensdag 21 september met een nieuwe trainingsmodule voor meisjes (6-16 jaar). Zij krijgen de kans om acht woensdagen op Varkenoord te trainen als een echte prof!

Alle trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 15:30 tot 17:00 uur en staan onder leiding van de trainers van Feyenoord Soccer Schools. Alle deelnemers krijgen een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van Adidas. Wil jij deelnemen aan deze acht trainingen op Varkenoord? Schrijf je dan nu in!

Het bericht Acht trainingen bij Feyenoord Soccer Schools verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!