Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een nieuw initiatief: Meiden Talenten Competitie

Afgelopen jaar heeft DSVP in samenwerking met Xerxes voor het eerst in navolging van de midweekse competitie 15-21 jaar een competitie onder de 15 jaar opgezet als pilot met de volgende clubs: V.V.O.R. , DWO, Jodan Boys en VV Zestienhoven.

En we mogen wel zeggen met succes. Graag zouden we het dit jaar weer met een aantal verenigingen gaan opzetten / organiseren. Naast deze opzet zouden we ook gelijktijdig onder de 12 jaar willen opzetten in de vorm van een E top competitie. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Het bericht Een nieuw initiatief: Meiden Talenten Competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *