Een nieuw initiatief: Meiden Talenten Competitie

Afgelopen jaar heeft DSVP in samenwerking met Xerxes voor het eerst in navolging van de midweekse competitie 15-21 jaar een competitie onder de 15 jaar opgezet als pilot met de volgende clubs: V.V.O.R. , DWO, Jodan Boys en VV Zestienhoven.

En we mogen wel zeggen met succes. Graag zouden we het dit jaar weer met een aantal verenigingen gaan opzetten / organiseren. Naast deze opzet zouden we ook gelijktijdig onder de 12 jaar willen opzetten in de vorm van een E top competitie. Wil je meer weten? Klik dan hier!

Het bericht Een nieuw initiatief: Meiden Talenten Competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!