Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

OranjeLeeuwinnen maken debuut in FIFA 17

ons oranjeNiet alleen de mannen van het Nederlands elftal maken deel uit van de videogame EA Sports FIFA 17. In het spel dat vanaf 29 september verkrijgbaar is, is het ook mogelijk om met het Nederlands vrouwenelftal te spelen. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de OranjeLeeuwinnen meedoen in het populaire voetbalspel.

Het Nederlands vrouwenelftal is één van de veertien nationale vrouwenelftallen die speelbaar zijn in FIFA 17. Dat heeft Electronic Arts woensdag bekend gemaakt. 120-voudig international Sherida Spitse zegt hierover: “Super dat wij als team in de game zitten! Ik ben erg benieuwd naar onze skills. Het lijkt mij heel bijzonder om mezelf in FIFA 17 terug te zien!”

Authenthiek

De nationale vrouweneftallen worden authentiek weergegeven in de game. Zo hebben de vrouwenelftallen unieke animaties, 3D-spelersmodellen, en levensechte head scans.

Naast het Nederlands vrouwenelftal, kan in FIFA 17 de strijd worden aangaan met de nationale vrouwenelftallen van Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engelend, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië, Mexico en Noorwegen. Nationale vrouwenelftallen kunnen alleen spelen tegen andere nationale vrouwenelftallen.

Bron: KNVB.nl

Het bericht OranjeLeeuwinnen maken debuut in FIFA 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *