FC Twente – Sparta Praag in De Grolsch Veste

stadion-twente

Het thuisduel van FC Twente in de Round of 32 van de UEFA Women’s Champions League wordt gespeeld op woensdag 5 oktober om 19.00 uur. Speellocatie is De Grolsch Veste. Informatie over de kaartverkoop volgt.

FC Twente Vrouwen heeft als kampioen van Nederland in augustus één van de negen kwalificatietoernooien gespeeld voor een plek in het hoofdtoernooi. Met drie zeges werd een plek afgedwongen. Kijk op wwww.fctwente.nl/uwcl voor alle info over FC Twente Vrouwen in de Champions League.

Het bericht FC Twente – Sparta Praag in De Grolsch Veste verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!