Scorende Renée Slegers blijft op titelkoers

slegers-linkopingIn de Zweedse competitie was er gisteren een compleet programma. Drie van de vier Nederlandse speelsters kwamen in actie, alleen keepster Loes Geurts bleef voor haar club FC Göteborg op de bank zitten in de wedstrijd tegen FC Rosengard van Lieke Martens.

Rosengard won met 2-1 en blijft koploper met 41 punten. FC Linköping heeft 1 punt minder maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Renée Slegers speelt bij de club en scoorde gisteren het tweede doelpunt tegen Umea, de ex-topclub die met 4-0 werd verslagen. Sheila van den Bulk won met Djurgarden van Mallbacken (3-0).

Het bericht Scorende Renée Slegers blijft op titelkoers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!