Jong Fortuna Wormerveer nu al goed bezig

trainer-fw-tweeOok Jong Fortuna Wormerveer laat van zich horen.  De eerste bekerwedstrijd tegen Limmen werd met een onvolledige selectie (slechts 11 beschikbaar)nog verloren, maar hierna kwam het op stoom. Trainer Reda Ayou (foto) won met zijn met zijn meiden de bekerwedstrijden tegen KFC met 3-1 en zelfs 9-0 van Geel-Wit.

De oefenwedstrijd tegen 1e klasser Purmerland VR1 van deze week werd met 6-2 gewonnen door dit zeer jonge team (gemiddelde leeftijd 19 ). Het gaat dus erg lekker met dit nieuwe team! Zondag wacht de eerste competitiewedstrijd tegen SJC.

Het bericht Jong Fortuna Wormerveer nu al goed bezig verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!