Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nederlandse speelsters in USA (week 34)

brouwer-ingridIn Amerika hebben de teams er weer twee wedstrijden opzitten. De start van de conference komt dichtbij dus de teams proberen de puntjes op de i te zetten.

Division I

Ingrid Brouwer (foto) (Virginia Commonwealth) speelde ook na twee verlengingen 0-0 tegen Sacred Heart en won van Holy Cross. Ingrid stond in 4 van de 5 partijen in de basis en noteerde inmiddels haar eerste assist.

Paola van der Veen (Utah) verloor in een uitverkocht huis (dik 2000 toeschouwers!) van Brigham Young. Paolo kwam dit seizoen tot 331 minuten in 5 wedstrijden.

Shania van Nuland (Niagara) verloor van Navy en St.Bonaventura. Shania speelde in de 6 wedstrijden 540 minuten en heeft een fraai savegemiddelde van .760

Jessica Jurg (Hartford) won van MAAC kampioen Siena met 2-1. Jessice speelde ook de volle 90 minuten en heeft nu een uitstekend savegemiddelde van .737

Diantha Lai (Central Connecticut) verloor van Harvard en Connecticut. Diantha kwam één keer als invalster in het veld en stond voor het eerst in de basis.

Sterre Harsveld van der Veen (Mercer) verloor van Charlotte en won van Presbyterian. Sterre stond 2 van de 4 wedstrijden in de basis en speelde inmiddels 170 minuten op het hoogste niveau.

Aisa Ribbens (Southern Mississippi) verloor van Mississippi State. Asia kwam niet in actie.

Iris Achterhof (Old Dominion) verloor van William & Mary maar won ruim van ECU. Iris startte beide wedstrijden in de basis en  tekende Iris voor een assist en een doelpunt.

Division II

Rimke Eurling (Minot University) won van Black Hills State en verloor van Fort Hays State. Rimke kwam nog niet binnen de lijnen.

Laura van Steveninck (Wilmington University) won van Roberts Wesleyan en verloor van Saint Rose. Laura stond beide wedstrijden in de basis.

Marieke Kramer (Charleston) verloor van Kutztown University. Marieke stond beide duels dit seizoen in de basis en kwam tot 108 minuten.

NAIA

Bibian Borst (Upike)  verloor van Asbury en won van Hiwassee. Bibian kwam beide wedstrijden als invalster in het veld. Ze speelde in 4 wedstrijden nu 77 minuten.

Yvonne Ploeg (Wilson) verloor van William Carey en Northwestern Ohio. Ze viel tegen Willam Carey in en bleef de andere wedstrijd op de bank.

 

Het bericht Nederlandse speelsters in USA (week 34) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *