Terugblik: Presentatie ambassadrice Danique Kerkdijk

Op zaterdag 3 september hebben wij met trots Danique Kerkdijk gepresenteerd als ambassadrice van Deventer, speelstad van het EK Vrouwenvoetbal 2017. Na haar presentatie trapten Danique en de meiden van Sportclub Deventer MO17-1 en Oeken/rummer MO17-2 het meiden voetbalseizoen officieel af door het wegrollen van de reusachtige promotie bal van speelstad Deventer. Beleef deze fantastische presentatie en aftrap nog een keer met ons mee!

Het bericht Terugblik: Presentatie ambassadrice Danique Kerkdijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!