Veel nieuwtjes en weetje over Buitenveldert

selectie-buitenveldertDe afgelopen week zijn de vrouwen van sc Buitenveldert op de foto vastgelegd. De Amsterdamse club is zeer trots op haar vrouwenselectie en draagt samen met Hoofdsponsor ING zorg voor de ontwikkeling van de selectie. Met een geheel nieuwe staf zijn de beide teams afgelopen weekend aan de competitie begonnen en wisten beiden een mooie overwinning te behalen.

Mochten jullie meer willen weten over de staf en/of de selectie, allerlei weetjes, interviews en updates, dat kan allemaal. Nu staan er bijvoorbeeld interviews op van Hans de Winter en Marelle Worm.

Wil je weten waar je Marelle nachts wakker voor kan maken, check dan snel www.facebook.com/scbuitenveldertvrouwenselectie De club zoekt ook een grensrechter voor Vrouwen 2, uit en thuis, bel Peter Weilenmann op nummer 06 – 50412430

Het bericht Veel nieuwtjes en weetje over Buitenveldert verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!