Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vriendinnenmiddag bij Be Quick Dokkum

logo be quick dokkumOp woensdagmiddag 21 september organiseren C.S.V. Be Quick en de KNVB in samenwerking met Albert Heijn Dokkum een geweldige Vriendinnenmiddag voor de F-, E- en D-meiden op het hoofdveld van het Tolhúspark. De middag begint om 15:45 uur en duurt tot circa 17:45 uur.

In week 36 (van 5 tot en met 10 september) worden er uitnodigingen uitgedeeld aan alle meiden uit de D-, E-, en F-groepen van Be Quick voor deze Vriendinnenmiddag. Speelsters mogen dan een vriendin (of meerdere vriendinnen) van hun eigen leeftijd meenemen om hen ook kennis te laten maken met voetbal en de vereniging.

Meidenvoetbal zit flink in de lift, ook binnen Be Quick: momenteel heeft elke ‘lettergroep’ van de jeugd maar liefst 2 meidenteams (op JO-19 na).

Dus doe mee op woensdag 21 september met een middag barstensvol voetbalplezier. Voetbalsters kunnen hun vriendin, nichtje, klasgenootje en/of buurmeisje gezellig meenemen! Er worden veel leuke en verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd, voor elk niveau wat wils en alle meiden met een voetbalhart zijn van harte welkom! Deelname aan de Vriendinnenmiddag is kosteloos.

Ook de mem, heit, beppe, pake, tante, oom of buurvrouw van de (toekomstige) voetbalsters mogen natuurlijk komen kijken bij de Vriendinnenmiddag. Graag tot ziens op woensdagmiddag 21 september bij Be Quick!

Het bericht Vriendinnenmiddag bij Be Quick Dokkum verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.