Claudia van den Heiligenberg uit beeld verdwenen

claussie-jenaVivianne Miedema scoorde zaterdag het winnende doelpunt voor Bayern München tegen USV Jena waar Claudia van den Heiligenberg geen basisplaats meer heeft, of ze moet geblesseerd zijn, maar daar staat op de clubsite niets over te lezen.

Bij München in de basis ook Stefanie van der Gragt, dat doet iedereen goed. Jackie Groenen verloor met FFC Frankfurt met 3-0 van Turbine Potsdam, laatstgenoemde heeft met SGS Essen nu 6 punten uit twee wedstrijden.

Het bericht Claudia van den Heiligenberg uit beeld verdwenen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!