Doelpuntenregen in Ede, LYRA koploper

lyra-teamIn de 2e klasse A gaan Wartburgia VR 3 en Saestum VR 2 aan de leiding met de volle 6 punten, zie hier de stand. SC ’t Gooi en debutant Odysseus’91 VR 2 staan op 4 punten. Nog geen punten voor SV De Meer, DTS Ede VR 2 en GJS. Daar gaat volgende week verandering in komen want dan staat SV De Meer tegen DTS Ede VR 2 op het programma. Veel doelpunten bij DTS Ede VR 2 tegen ARC: 3 – 10.

In de tweede klasse B staan LYRA met 6 punten alleen bovenaan na een knappe 0-1 overwinning op VV Brielle. RCL VR 2, Oostkapelle en RKAVV volgen met 4 punten uit twee wedstrijden. Twee clubs zijn nog puntloos, zie hier de stand.

Het bericht Doelpuntenregen in Ede, LYRA koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!