Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Doelpuntenregen in Ede, LYRA koploper

lyra-teamIn de 2e klasse A gaan Wartburgia VR 3 en Saestum VR 2 aan de leiding met de volle 6 punten, zie hier de stand. SC ’t Gooi en debutant Odysseus’91 VR 2 staan op 4 punten. Nog geen punten voor SV De Meer, DTS Ede VR 2 en GJS. Daar gaat volgende week verandering in komen want dan staat SV De Meer tegen DTS Ede VR 2 op het programma. Veel doelpunten bij DTS Ede VR 2 tegen ARC: 3 – 10.

In de tweede klasse B staan LYRA met 6 punten alleen bovenaan na een knappe 0-1 overwinning op VV Brielle. RCL VR 2, Oostkapelle en RKAVV volgen met 4 punten uit twee wedstrijden. Twee clubs zijn nog puntloos, zie hier de stand.

Het bericht Doelpuntenregen in Ede, LYRA koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *