Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Fruit introductie bij FC Berghuizen

fruit6
Kinderen sporten, dat is gezond en daar hoort ook gezonde voeding bij. Daarom heeft MO11-1 vandaag na afloop van de wedstrijd fruit uitgedeeld aan het eigen team en aan de tegenstanders. De tegenstander Sp Glanerbrug MO11-1 was aangenaam verrast toen een speelster van FC Berghuizen Maud een schaal met mandarijnen uitdeelde na het nemen van de penalty’s.
Initiatiefneemster is een moeder van 1 van de speelsters, zij heeft vandaag het fruit verzorgd voor zowel de tegenstander als de meiden van FC Berghuizen. Volgende week is een andere ouder aan de beurt. Voor uitwedstrijden krijgt alleen het eigen team fruit en bij thuiswedstrijden dus de twee teams die gespeeld hebben. Wij hopen dat andere clubs dit voorbeeld gaan volgen zodat kinderen meer fruit gaan eten en steeds bewuster worden van een gezonde levensstijl.

Het bericht Fruit introductie bij FC Berghuizen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *