HZVV sterk, TKB VR 2 slecht begonnen

hzvv logoIn de tweede klasse C gaan twee clubs aan kop met 6 punten. Berkum en HZVV hebben de goede start niet gemist. Genemuiden is favoriet voor de titel, de club staat op 4 punten. Juliana’32 en SVZW staan nog droog. OZC is nog ongeslagen na twee keer gelijk te hebben gespeeld. Klik hier voor de stand.

logo tkbIn de tweede klasse D gaan drie clubs met 6 punten aan de leiding. Drenthina, ACV en VV Winsum hebben de twee overwinningen binnen. Drie clubs wachten nog op hun eerste punten, The Knickerbockers VR 2, St Eenrum/Kloosterburen en SV Bedum. Volgende week de topper om de eerste plaats tussen VV Winsum en Drenthina. Bekijk hier de stand.

Het bericht HZVV sterk, TKB VR 2 slecht begonnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!