Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

HZVV sterk, TKB VR 2 slecht begonnen

hzvv logoIn de tweede klasse C gaan twee clubs aan kop met 6 punten. Berkum en HZVV hebben de goede start niet gemist. Genemuiden is favoriet voor de titel, de club staat op 4 punten. Juliana’32 en SVZW staan nog droog. OZC is nog ongeslagen na twee keer gelijk te hebben gespeeld. Klik hier voor de stand.

logo tkbIn de tweede klasse D gaan drie clubs met 6 punten aan de leiding. Drenthina, ACV en VV Winsum hebben de twee overwinningen binnen. Drie clubs wachten nog op hun eerste punten, The Knickerbockers VR 2, St Eenrum/Kloosterburen en SV Bedum. Volgende week de topper om de eerste plaats tussen VV Winsum en Drenthina. Bekijk hier de stand.

Het bericht HZVV sterk, TKB VR 2 slecht begonnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *